A Dunai Sárkányok Vác csapata ezüsttel tértek haza Százhalombattáról

A Dunai Sárkányok Vác csapata ezüsttel tértek haza Százhalombattáról

A Dunai Sárkányok Sárkányhajós és Természetjáró Egyesület Vác versenyzői Január 26.-án a 6. Medencés Sárkányhajó Nyílt Magyar Bajnokságon vettek részt Százhalombattán.

A Dunai Sárkányok Vác csapata három egységgel vett részt a bajnokságon. A férfi és a női csapat az elődöntők előtt kiesett a küzdelmekből, így az éremért már nem csatázhattak. A vegyes egységük három éve őrizte a bajnoki dobogó felső fokát, és úgy tűnt idén is sikerül a bravúr, de a Kőrös Dragon a döntőben megállította egységüket, és így meg kellett elégedniük az ezüstéremmel, aminek természetesen így is nagyon örülnek. Jó versenyként gondolnak vissza erre az összecsapásra és gratulálnak minden résztvevőnek.

Gratulálunk az elért eredményhez az egész Livewire Team nevében!

A Dunai Sárkányok eredményeiben a barátok és családtagok mellett természetesen a büszke támogatók is osztoznak: Livewire Team, Bekap6od, Albitech, emblemazas.hu, Kajak.hu GumiControl, Profivet, Vredestein, Bárkert Bistro.

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., Bionectar Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., FarkasTent and Event Kft., Fitness 5 & Gym., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Bánki Pálinkaház Kft.

Fordítás »