A Livewire új párosa megmutatta, hogy nem ülnek háttal a moziban

A Livewire új párosa megmutatta, hogy nem ülnek háttal a moziban

A Livewire Team versenyzőpárosa, Mácsai Martin és Fazekas Péter a december 15-én megrendezett FRT Rallye-n debütált a csapat színeiben a már jól ismert E36 fedélzetén. A srácok egy remek versenyen vannak túl, amelyet dobogós helyezéssel is megkoronáztak.

A továbbiakban a párossal beszélgettem…

Szia Péter! Mesélj magadról pár mondatban! Mióta versenyzel?

Sziasztok! Ha jól emlékszek, akkor először versenyzőként 2003-ban vettem részt rallye versenyen, Petőfibányán egy úgymond szűz Zsigulival. Azóta kisebb kihagyásokkal ennek a technikai sportnak a szerelmese és résztvevője vagyok.

Milyen volt az autó és a kiszolgálás?

Ha csak egy szóval kellene válaszolnom, akkor azt tudnám mondani, hogy fantasztikus! Eddigi pályafutásom alatt javarészt Zsigulival versenyeztem. Ki kell hangsúlyoznom, hogy számomra az új fejlesztéseket viselő Zsiguli már nem Zsiguli! Tehát, amihez én szoktam, ahhoz képest a BMW maga az álom. Martinnal beszéltük, hogy a fékek, a váltó, a minden tökéletes volt. Remek kiszolgálást kaptunk. Nem gondoltam, hogy ezt így is lehet. A csapatfőnök hozza – viszi az autót, letakarítja az autót stb… Rendkívül igényesen van megépítve az autó és hihetetlenül tiszta, szinte porszemet nem találtam benne. Büszke vagyok, és nagyon örülök, hogy bekerültünk ebbe a népes csapatba.

Milyen volt a verseny?

Nagyon jó versenyt tudhatunk magunkénak. Az időjárás 100 százalékban nekünk kedvezett, hiszen így az erősebb autókkal is fel tudtuk venni a kesztyűt.

Milyen eredménnyel zártátok a napot?

Tulajdonképpen úgy terveztük, hogy nem egy vérre menő harcot fogunk vívni a versenyzőtársakkal és a másodpercekkel, de amikor észrevettük, hogy jönnek az eredmények, akkor egy kicsit elragadott bennünket a verseny. Végül a H6 kategória 3. helyével és a H7 kategória 2. helyével köszöntük meg a csapatnak a belénk fektetett bizalmat.

Szia Martin! Milyennek érezted az autót?

Sziasztok! A hónak köszönhetően rendkívül erős volt! 🙂 Viccet félretéve mondtam a csapatfőnökünknek, hogy ezzel a váltóval, ezekkel a fékekkel, ezzel a motorral, ezen és az ehhez hasonló pályán fel lehet venni a kettőötösökkel a harcot.

Milyen volt a verseny?

Régebbi versenyzőtársam mellett beleszoktam abba, hogy az idő nem hazudik. Folyamatosan gyorsultunk, egy erre a pályára épített Toyota MR2-vel is fel tudtuk venni a kesztyűt. A 25-ös BMW-t elvertük. Az egyik kategóriában egy 400 kilós Fiestától kaptunk ki, a másikban pedig egy 3.2-es M3-astól. Úgy gondolom, hogy első nekifutásra jó helyen értünk célba. Remek az autó, remek a csapat, remek a háttérmunka, szervizmunka stb…

Gratulálok az elért eredményetekhez!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., Bionectar Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., FarkasTent and Event Kft., Fitness 5 & Gym., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Sale Business SK s.r.o. , Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft.

Fordítás »