A szombati nap az autóztatásról fog szólni

A szombati nap az autóztatásról fog szólni

A Livewire Team két tagja, Szentgyörgyi Fanni és Varga Zoltán egy átmozgató, autóztatós napot tervez a Tököl repterén, amelyre május 12-én kerül sor.

Szia Fanni! Mesélj, kérlek a szombati terveidről.

Szia! Sajnos az előző héten családi okokból nem tudtam részt venni a Lacházi futamon, de szombaton Tökölre látogatunk és élményt osztunk. Meghívtam pár vendéget, akiknek köszönettel tartozok, szeretném egy kis autóztatással meglepni őket.

Számomra a gyakorlás a fő cél ezen a napon,  a jobb 1-ben helyet foglaló utasok nem fognak befolyásolni ebben. Sütünk, főzünk is a Budapest Cateringnek  köszönhetően. Remélem az idő is kedvezni fog nekünk.

Szia Zoli! Milyen céllal látogatsz el Tökölre?

Szia! Régen ültem már versenyautóban, nem árt néha az átmozgatás a kocsinak és nekem sem. Illetve Fannihoz hasonlóan én is tervezek autóztatást. A köröket támogatók és barátok között fogom szétosztani. Ismersz, szeretek mosolyt csalni az arcokra és ez eddig még mindig sikerült…

Sok sikert és jó szórakozást, szórakoztatást kívánok az egész Livewire Team nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Club Mouseoleum., László Transport Kft., IB Invest Bau Kft., Mega Ingatlan Projekt Kft., Nagoya Kft., Ks Team Consulting Kft.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »