ADAC – Oschersleben: Megvan a dobogó

ADAC – Oschersleben: Megvan a dobogó

A Livewire Team tagja, Kovács Zsombor újabb mérföldkövet lépett át a 06.30-07.01.-ig megrendezett ADAC Kart Masters versenyen.

A továbbiakban Zsombor számol be az összecsapás részleteiről:

Az oschersleben-i hétvégén, idén első alkalommal sikerült dobogóra állnom az OK kategóriában. Erős versenyem volt és még sikerülhetett volna jobban is, de nem vagyok elégedetlen.

Az egész hétvége jól alakult számomra. A szabadedzéseken is érezhető volt, hogy ha minden jól megy, ott lehetek az élmezőnyben. A sebességem megvolt, a beállítások jól sikerültek. Már csak egy jó időmérőre volt szükségem.

Az időmérő…

Az eddigi legjobb időmérőmet teljesítettem a kategóriában. A nagy forgalom ellenére megpróbáltam egy aránylag tiszta kört futni, nem túlerőltetve a dolgokat. Ennek meg is lett az eredménye, hisz sikerült megszereznem a negyedik pozíciót.  Az időmérő utolsó körében még megpróbáltam javítani, azonban hiába voltam gyors körön, az egyik versenyzőtársam feltartott, így lemaradtam a pole-ról.

A versenyek…

A vasárnapi első döntőn a negyedik helyről rajtoltam, azonban a nagy csatában visszacsúsztam az összetettben a hatodik helyre.

A második döntőn a hatodik pozícióból indulhattam, azonban köszönhetően a jó rajtomnak, ott tudtam maradni az élmezőnyben. Nagyot küzdöttem a versenyzőtársammal, aki több alkalommal a sárga zászló hatálya alatt előzött és ezt a „hátrányt” nem tudtam ledolgozni. Sajnos ezt rajtam és harminc versenyzőn kívül a rendezők nem vették észre. Ezzel a győzelmem sajnos elúszott.  Tiszta körülmények között szeretek versenyezni, úgy, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak.

Összességében elégedett vagyok, nem is lehetek más. Ismét fejlődtem, és újra tettem egy nagy lépést előre.

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., KMS Europe, Speedshop Zrt., Keramix Kft., Eezy Spritz., Ku-Di Works Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., László Transport Kft., IB Invest Bau Kft., Mega Ingatlan Projekt Kft., Sportivo.hu, Metabond., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH.

Fordítás »