Büszkék vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a nemes eseménynek

Büszkék vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a nemes eseménynek

A 9. Örömautózás – a beteg gyermekekért rendezvényen Varga Zoltán képviselte a Livewire Team csapatát. Az eseményen rekordszámú gyermek vett részt. Csapatunk büszkén vette át az Arany fokozatú támogatói címmel ellátott emléklapot.

Szia Zoli! Milyen volt a szombati nap a Hungaroringen?

Sziasztok! Rengeteg gyerek érkezett a versenypálya Boxutcájába, ahol megannyi versenyzőtársammal karöltve egy felejthetetlen nappal örvendeztettük meg a kicsiket. Köszönjük a rendezőségnek, hogy részesei lehettünk ennek a nemes rendezvénynek.

Az autó is jól működött, leszámítva, hogy a karburátor nem az óvatos autózáshoz szokott.  A gyerekeknek tetszett, amit tudtunk nekik nyújtani, sőt a felnőttek is sorba álltak, hogy egy igazi Lada versenyautóba ülhessenek.

Köszönet a Fair Diszkontnak és a Szobi Szörpnek az ajándékokért, amelyeket a kis emberek jóízűen fogyasztottak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Nagoya Kft., Ks Team Consulting Kft., Club Mouseoleum.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »