Dobogós hellyel abszolválta a Livewire Team párosa Dobsina kihívásait

Dobogós hellyel abszolválta a Livewire Team párosa Dobsina kihívásait

A Livewire Team versenyzőpárosa, Varga Zoltán és Niedermüller Viktor egy vegyes érzelmekkel tűzdelt, kalandos versenyen van túl. Február 3-án rajthoz álltak a Szlovákiában megrendezett XVI. Dobšinská zima 2018 versenyen.

Szia, Zoli! Kérleltétek az égieket, hogy essen a hó. Szerencsére ezt meg is kaptátok. Mi történt a versenyen?

Sziasztok! Ez így is van, de a mai napig nem értjük, hogy miért tolták le az összes havat a pályákról. Ez azt eredményezte, hogy az összes pálya saras és vizes volt. Az első szakasz szinte autózhatatlanná vált. A második gyors, a hegyi szakasz köves, saras volt. Elvétve volt csak rajta hó, hiszen azt is letolták. A harmadik szakaszon volt egy kis hó, ez volt a fatelep. Mire másodszor mentünk rajta, akkor már csak tiszta aszfalt volt.

Minden rendben volt a verseny alatt?

Apró technikai problémákkal küszködtünk, de nem volt vészes, úgyhogy sikeresen végig mentünk a hat gyorsasági szakaszon. Minden elismerésünk a szervizcsapatunknak, hiszen a srácok tulajdonképpen a vízben fekve nézték át az autót a szervizparkban, mert addigra ott is elolvadt az összes hó.

Milyen eredményt értetek el? Hogyan tovább?

Az MRC mezőnyében a Z6-os kategóriában a 3. helyen végeztünk. Nem tudjuk még a folytatást. Az autó át fog esni egy kis revízión. Ennyi sár és víz után ezt mindenképpen meg kell ejteni. De természetesen tervezzük a folytatást.

Köszönöm, hogy beszéltünk! Gratulálok az egész csapat nevében!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Nagoya Kft., Ks Team Consulting Kft., Club Mouseoleum.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »