Életem első Rally3-as futama következik

Életem első Rally3-as futama következik

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni június 15-16 között az első és várva-várt rallyversenyén áll rajthoz a Bakonya kupa 2019-en.

Szia Fanni! Rendkívül vártad ezt a hétvégét. Mi van most benned?

Sziasztok! Gyermekkorom óta álmodoztam, hogy egyszer én is rajthoz állhassak majd rally futamon. Tizennégy év autózás után elérkezett ez a hétvége is. Bakonya rallyn veszünk részt Madarász Szabi navigálásával.

Hogyan zajlott a felkészülés?

Jó pár belsőkamerás felvételt megnéztem már, hogy valamilyen formában felkészüljek a versenyre. Rettentően izgulok a hétvége miatt, de remélem az első gyors után valamennyire csillapodni fog ez az érzés.

Mit vársz ettől a versenytől?

Szeretnénk egy jót autózni. Nem a helyezés a cél, hanem, hogy egy számomra ismeretlen tereppel elkezdjek megismerkedni.

Köszönöm a Csapatfőnökömnek, hogy biztosítja az autót és hajlandó feláldozni a hétvégéjét, hisz a Párommal Tim Gabival együtt szerelőként vesznek részt az eseményen!

Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »