Élményekkel teli hétvége

Élményekkel teli hétvége

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni november 3-án élményt osztott az Art-Sprint Edzés a Tököli repülőtéren, néven regisztrált rendezvény keretein belül.

Szia Fanni! Hogyan zajlott a napotok?

Sziasztok! Szombaton már reggel 9 – től érkeztek a várt vendégeink. Két szülinapos utassal indítottam a napot, ezúton köszönöm a családtagjaiknak, hogy engem választottak ajándéknak. Sok gyerkőc és felnőtt utasom volt. Két támogatóm családja és dolgozói látogattak ki a szombati edzésre.

Pár óra elteltével egy elfáradt benzincső okozott némi fejfájást, de csapatfőnökömmel, a navigátorom ugrasztásával és egy kedves barátommal orvosoltuk a problémát. Kicseréltük az AC pumpát és a körülötte lévő műanyag borítást, de sajnos a benzin így is szivárgott. A délutáni órákban belehúztam az autóztatásba, hogy mindenkire sor kerüljön,

Köszönöm a Budapest Catering tulajának és csapatának, hogy isteni ebéddel készültek. Remélem mindenki jól érezte magát.

Gratulálok a csapat nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., Bionectar Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., FarkasTent and Event Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft.

Fordítás »