Ferjáncz: Most akkor „papírforma”, hogy én nyerek?

Ferjáncz: Most akkor „papírforma”, hogy én nyerek?

A Livewire Team RX versenyzője, Ferjáncz András az EUROASZFALT Rallycross Országos Bajnoki VII. Futamán vesz részt október 06.-07.-én, amely a 2018-as sorozat utolsó összecsapása is lesz egyben.

Szia Andris! Utolsó versenyed lesz Máriapócson. Belevágok a közepébe; én olyan visszhangokat hallok, hogy azért nyertél legutóbb, mert a te kocsid a legjobb. Mi a véleményed erről?

Sziasztok! És a legutóbbi előtti és azelőtti versenyen mi történt? Mert, vagy célba sem értem, vagy utolsó voltam. Most meg hirtelen az enyém a legjobb kocsi? A kocsi ugyanaz, jelzem. Csak javítjuk a hibákat. Ennyi történt. Azért azt valljuk meg, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni a pilóta „faktort”, meg azt, hogy mennyi ember dolgozik a sikerért, a sikeremért. Sosem titkoltam azt, hogy mivel versenyzem, bárki odajöhet hozzám és szívesen elmesélem mi a szitu. A kocsinak amúgy lóg a keze- lába, görbék a lengőkarok, toldozott, foltozott, hegesztett a kormányművem, a négy kerék négyfelé áll, nincsen tartalék alkatrészem és hasonló nem túl jó dolgokból épül fel jelenleg a paripa. De nyomjuk, mert szeretjük csinálni és sokan segítenek, akik szintén éhesek a sikerre.

Világos beszéd, köszönöm, hogy elmondtad. Ezek szerint nagy hibát nem biztos, hogy elkövethetsz, mivel nincs tartalék alkatrész.

Nem, valóban nem. Kiélezett a helyzet, nem fogok felesleges csatákba belemenni.

Milyen eredménnyel lennél elégedett Andris?

Győzelemmel, természetesen. De, sajnos még mindig vannak gyerekbetegségei a Fiestának, szóval nem árt, ha mellém szegül Fortuna is.

Drukkolunk neked. Sok sikert!

Köszönöm szépen srácok!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Bionectar Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., FarkasTent and Event Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Mahagony ESC Kft.

Fordítás »