Folytatódik a finomhangolás…

Folytatódik a finomhangolás…

A Livewire Team versenyzőpárosa, Mácsai Martin és Fazekas Péter az első közös éles versenyére készül a csapat égisze alatt. Az idei év lezárásaként december 27-29.-ig megrendezésre kerülő Szilveszter Rallye-n folytatják a tökéletes összecsiszolódást.

Szia Martin! Mi a legutolsó emléked a Szilveszter Rallye-ról?

Sziasztok! A tavalyi évben sikeresen zártuk a Hungaroring-i versenyt, hiszen Söregi Attilával egy huszonötös BMW-vel kategóriagyőzelmet hajtottunk végre.

Mit tudsz a mostani versenyről? Hogyan készülsz?

Vesz egy kis érdekessége, mert fordított irányban kell teljesíteni a belső gyorsot, de csak az a rész lesz fordítva, ami magán az F1-es pályán lesz. Rengeteget szimulátorozok és így, hogy már megvannak a térképek, megpróbálom letréningezni az egész versenyt.

Miként állsz ehhez a rendezvényhez? Számodra is egy évzáró buli?

Mondhatni annak is, de azért nézni fogjuk az időt. Téli gumival megyünk, így sok beleszólásunk nem lesz a slick-esek köridejébe, de attól függetlenül mindent meg fogunk tenni a jó eredmény eléréséért. Pont abban a kategóriában leszünk, mint amiben jövőre MARB-ban szeretnénk majd indulni, így a leendő kategóriatársakat is fel tudjuk mérni.

Sok sikert kívánok az egész csapat nevében!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., Bionectar Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., FarkasTent and Event Kft., Fitness 5 & Gym., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Sale Business SK s.r.o. , Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft.

Fordítás »