IAME EURO SERIES – Castelletto

IAME EURO SERIES – Castelletto

A Livewire Team gokartos büszkesége, Kovács Zsombor május 23-26-ig az Olaszországi Castellettoban állt rajthoz. A következőkben az ifjú versenyző mesél a történtekről.

Az első versenyem az IAME EURO SERIES-ben nem úgy sikerült, ahogy azt szerettem volna. Egy szett „selejtes” gumi, és két ütközés miatt sajnos nem sikerült eljutnom a döntőbe, ami nem mostanában fordult elő velem.

Nehéz hétvégén vagyunk túl. Az első pillanattól gyorsak tudtunk lenni és minden a tervek szerint alakult egészen a pénteki időmérő előtti edző futamig. Az egyik versenyzőtársam három kört engedélyezett számomra a futamban, miután egy remek manőverrel kilökött a pályáról és a boxba fejeztem be az etapot.

Kis szünet után következett a kvalifikáció, ahol sikeresen belenyúltunk egy „selejtes” gumi szettbe, ami 0,4 másodperccel lassabb időket produkált. Nem volt meg a megfelelő oldal irányú tapadás és ezzel meg sem tudtam közelíteni a legjobb időmet. Az eredmény: 18. rajthely a szombati selejtező futamokra.

A szombati napon négy selejtezőn volt meg a lehetőség, hogy bejuttassam magam a vasárnapi döntőbe. Sajnos ez a lehetőség a második futamig tartott. Egy ütközést követően fel kellett adnom a versenyt és ezzel minden lehetőségem elszállt a döntővel kapcsolatban. Akkor hátrányba kerültem, amit egy ilyen szoros mezőnyben lehetetlenség behozni.

Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt nekem, és a bíztató üzeneteket. Sokat tanultunk a hétvégéből és ennek megfelelően állunk rajthoz a harmadik fordulónak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft., Speedshop Zrt., Keramix Kft., Eezy Spritz., Ku-Di Works Kft., Sportivo.hu.

Fordítás »