Kellemes verseny volt…

Kellemes verseny volt…

A Livewire Team versenyzőpárosa, Bertus Balázs és Lovász Tibor október 14.-én a váci Esze Tamás Laktanyában az XLavina Laktanya Szlalom a Fuky csoki kupáért rendezvényen vitték harcba a csapat versenyautóját.

A srácok remekül érezték magukat és a nap végén sérülés nélkül álltak fel a trélerre, amit sok más résztvevő nem mondhat el magáról. Az autóban az összhang tökéletes volt, illetve a technika ördöge is elkerülte őket, amit már a BMW-től több versenyen át megszokhattunk. Így kijelenthetjük, hogy egy jóízűt autóztak.

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., Bionectar Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Fitness 5 & Gym., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft.

Fordítás »