Két hét kihagyás után ismét izgalmas hónap lesz

Két hét kihagyás után ismét izgalmas hónap lesz

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni ismét a csapat versenyautójával készül rajthoz állni február 10-én. Ezúttal is egy tapasztalt navigátor fogja az ütemet diktálni a jobb1-ből. A továbbiakban az izgatottan készülődő versenyzőlányt kérdeztem.

Szia, Fanni! Hol lesz az újabb megmérettetés?

Sziasztok! A hétvégén megrendezésre kerülő lacházi FRT futamon veszek részt.

Úgy tudom, hogy ismét nem egyedül vágsz neki a reptérnek. Ezúttal ki lesz a navigátorod?

Igen, jól tudod. Egy tapasztalt, “régi motoros”,  Soós István lesz a társam, aki számára a hátsó kerekes autók nem ismeretlenek, sőt! Ezúton nagyon köszönöm neki, hogy elvállalta.

Mikorra nyúlik vissza az ismeretségetek?

2009 -ben ismertem meg, amikor még pályakezdő voltam és murvás amatőr futamokon indultam. Azóta nagy álmom, hogy ismét beüljön mellém. Már akkor is sok hasznos tanáccsal látott el.

Melyik kategóriában indulsz?

Női kategóriában indulok ismét. Remélem, hogy sikerül kupával hazatérni. Legutóbbi futamon nagyon élveztem, hogy esőben mentünk, de nem bánnám, ha a mostani versenyen száraz lenne a pálya.

Sok sikert kívánok az egész csapat nevében!

Köszönöm szépen! Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy jó eredménnyel térjek haza!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Club Mouseoleum.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »