Két Rally2-es versenyzőtől tanulhatok

Két Rally2-es versenyzőtől tanulhatok

A Livewire Team pilótája Szentgyörgyi Fanni új navigátorral, Madarász Szabolccsal vett részt május 26-án az SRT LAKTANYA SZLALOM AZ I.E.J. KUPÁÉRT versenyen a már jól megszokott helyen, az Esze Tamás Laktanyában.

Szia Fanni! Mesélj az új élményekről!

Sziasztok! Vasárnap a váci laktanyában álltunk rajthoz. Sajnos az élet úgy hozta, hogy ismét új navigátorral kellett nekivágnom a váci megmérettetésen, de nem bánom. Madarász Szabi tudja a dolgát és sokat fogok majd tőle tanulni.

Hogyan érezted, milyen lett az E36?

A kocsi szuper lett, magához képest erőre kapott és nyomatékosabb lett a fejlesztések után, de természetesen itt ezen a téren sincs még nincs megállás.

Sikerült összeszokni Szabolccsal?

Tetszett Szabi diktálása, a régebbi ismeretségnek köszönhetően remek hangulat uralkodott az autóban. A pálya felírással még vannak gondjaim, de igyekszem elsajátítani. Majd az elkövetkezendőkben, hosszabb pályán lesz alkalmunk gyakorolni pályabejáráson.

Milyen eredményt értetek el?

Talán a mi kategóriánkban voltak a legtöbben, húsz körül volt a nevezőszám, ebből az első hatban benne voltunk. A tavalyi időeredményeimhez képest 10-15 másodpercet javultam. A nap végén Tim Gabival elemeztük a köreimet. Rengeteg hibára felhívta a figyelmem és sok hasznos tanáccsal látott el, amit remélem a jövőben tudok majd alkalmazni, illetve kamatoztatni.

Várjuk a következő versenyt, ha az élet is úgy akarja, akkor számomra új terep következik. Rajthoz szeretnénk állni a két hét múlva megrendezésre kerülő MARB futamon.

Gratulálok az eredményhez és sok sikert kívánok a továbbiakhoz az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen, igyekezni fogok!

Köszönet a fotókért Bitto Zsoltnak és Gajár Gyulának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »