Kovács Zsombor – Ausztriában rajt-cél győzelmet arattam

Kovács Zsombor – Ausztriában rajt-cél győzelmet arattam

Diadalittasan tért haza Ausztriából a Livewire Team gokartversenyzője, Kovács Zsombor. Az MNASZ-MGSZ-RMC-CEE-CEZ Zone II. fordulóján vett részt, amely április 14-16-ig zajlott Bruckban. Hatalmas az örömmel beszélt a versenyről.

Zsomi_Bruck (3)

Szia, Zsombor! Ha az információim nem tévesek, a verseny egésze alatt sikerült az élmezőnyben gokartoznod, amelynek a döntőben beérett a gyümölcse.

Sziasztok! Jól mondod, minden így történt, de elmesélem egy kicsit bővebben. Az összes szabadedzésen gyors voltam, azaz a TOP 3-ban sikerült lennem. Vasárnap az időjárás kicsit megnehezítette a dolgunkat, hiszen az időmérő esős körülmények között zajlott, ennek ellenére a 2. lettem nagyon minimális különbséggel. Így az elődöntőben a 2. helyről rajtoltam, de csak a 4. helyen fordultam el az első kanyarban, viszont öt körrel később, már az élre törtem és ott is fejeztem be a versenyt elég nagy 3 – 5 másodperces előnnyel.

Zsomi_Bruck (4)

A döntőben sima rajt-cél győzelmet aratva értem célba, amit szintén jelentős fölénnyel fejeztem be. Végül, az utolsó verseny, a szuperdöntő volt, ami őszintén szólva, szintén elég könnyűre sikeredett. Ezt a futamot sem engedtem ki a kezemből, újabb rajt-cél győzelmet arattam, 3 másodperccel. Ennek együttes érdeme volt, hogy kategóriámban a dobogó legfelső fokára álltam.

Zsomi_Bruck (2)

Nagyon szépen köszönöm a KMS Europenak, a kiváló munkát a szerelőmnek, Szendrei Ádámnak és végül, de nem utolsó sorban, szüleimnek, hogy elkísértek a versenyre és együtt érhettük el ezt a csodálatos sikert! Továbbá köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában támogatott! Továbbá, köszönöm a fotókat Hajósi Miklósnak!

A teljes csapat nevében gratulálok, és sok sikert kívánok a következő versenyhez!

Zsomi_Bruck (1)

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., KMS Europe, Speedshop Zrt., Keramix Kft., Eezy Spritz.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »