Kovács Zsombor – Meg kellett elégednem a 4. hellyel

Kovács Zsombor – Meg kellett elégednem a 4. hellyel

Április 8-9-ig a Livewire Team gokart versenyzője, Kovács Zsombor Wackersdorfban a Német Bajnokság előfutamán állt rajthoz az RMC-Open nevet viselő összecsapáson.

A rendezvény pénteken vette kezdetét hat szabadedzéssel. A teljesen új pálya megszokást igényelt. Az első körökben kiderült, hogy nem lesz könnyű, de Zsombor hamar megtanulta. Három menet megtétele után már gyorsult is.

Zsomi2

A szombati napon négy szabadedzésen végig az első 5-ben végzett. Az időmérőn 3. lett kategóriájában, összesítésben pedig a 7. A napot az első selejtezővel zárták.

Vasárnap a második selejtező után az első döntőben 3. helyről rajtolt és 5. helyre csúszott vissza a gokart hibája miatt. A második döntőben az élboly rossz rajtja miatt a 10. helyen találta magát és a 6.-ra sikerült feljönnie. Kategóriájában a versenyt a 4. helyen zárta, ami természetesen egy remek eredmény, de Zsomborban maradt egy kis csalódás, hiszen a dobogót tűzte ki célként.

Névtelen-1

Ezekben a percekben a MNASZ-MGSZ-RMC-CEE-CEZ Zone II. fordulójára készül, amely április 14-16.-ig kerül megrendezésre az Ausztria-i Bruckban.

A teljes csapat nevében gratulálok, és sok sikert kívánok a versenyhez!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., KMS Europe, Speedshop Zrt., Keramix Kft., Eezy Spritz.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »