Kovács Zsombor – Nálam így kezdődik a 2017

Kovács Zsombor – Nálam így kezdődik a 2017

Kovács Zsombor a Livewire Team Gokart versenyzője január 6.-án Bera Emesénél vendégeskedett a Kossuth Rádióban. Beszélgetésük alatt szóba került a gokarthoz vezető út, amelyből már látható volt, hogy ez nem egy egyszerű fellángolás lesz.

14502818_619800881536194_1328045333823612727_n

Emesének és a rádió hallgatóinak elmondta, hogy az eddigi pályafutását tekintve évről évre jobban teljesít a Magyar és a Nemzetközi versenypályákon egyaránt, amelyet a tavaly év végi Olaszországi második helyével pecsételt meg ez idáig.

15844843_1271355302907265_4548498136581673010_o

Január14-re meghívást kapott beszélgetőtársként a GTC, azaz a Gokart Talent Cup – tehetségkutató a jövő bajnokainak névre hallgató rendezvénysorozat 2. fordulójára, amelyet az Asia Centerben lévő gokart pályán rendeznek meg. Itt újabb lehetőség nyílik a legjobb három versenyző részére, hogy ott legyen Kecskeméten az egész napos megmérettetésen, ami talán egy későbbi formaautós karrier kezdete is lehet. A négyfordulós tehetségkutató program, a GTC Téli Kupa márciusig tart, ahonnan fordulónként a legjobb 3 versenyző jut tovább a tavaszi, kecskeméti tesztnapra. Itt már Rotax Max versenygépekkel körözhetnek és a nap végén a szakmai stáb által legjobbnak ítélt három tehetség versenyszerződést kap az Európa- és világbajnok KMS csapatához a GTC Kupán.

Zsombor-Sarno-2

A mai napon derült ki, hogy Zsombor nem indulhat a Junior-ok között, így a 2017-es versenyszezonban a Rotax Max Senior mezőnyben fogja tovább gyarapítani tudását. Nagy mélyvíz lesz ez, de úgy gondolja, hogy a Belga csapattársával jó párost fognak alkotni. Ebben a szezonban Zsombor célkeresztjében szerepel az Európa bajnokság, CEE bajnokság, Benelux Bajnokság és természetesen az év végi Grand Finals, amelynek ebben az évben Portugália ad otthont. Az idei első versenyére következő hónapban kerül sor. Zsombor hatalmas kihívásnak tartja a kategórialépést és természetesen nagyon várja, hogy újra felölthesse a versenyruházatát.

Zsombor-Sarno-9

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., KMS Europe, Speedshop Zrt., Keramix Kft., Eezy Spritz., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., West Building Kft., Hajdúk Építő Kft., EXPRESS IP NETWORK Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »