Már majdnem összeállt, de mégsem…

Már majdnem összeállt, de mégsem…

A Livewire Team pilótája, Szentgyörgyi Fanni az E46-os BMW tesztelése miatt állt rajthoz május 18-án Mezőkövesden. A sokadik kör megtétele után a technika ördöge beszabadult a motorháztető alá. A továbbiakban Fanni mesél történtekről.

Szia Fanni! Mi történt a teszten?

Sziasztok! Nagyon vártuk már, hogy megtegyük az első métereket a Driftautóval. Tudtam pár kört menni vele, de a hatodik kör után, amikor pont kiértem a pályáról, elszakadt az ékszíj, felforrt a víz.

Milyen volt az autó?

A kocsi összességében nagyon jól mozog a pályán, szuper könnyen irányítható, jól veszi az utasításaimat. Jelenleg a szerelőnknél van, aki már szét is szedte a motort és hamarosan orvosolja a problémát. Remélhetőleg a következő teszt már jobban sül el.

Sok sikert kívánok a továbbiakhoz az egész csapat nevében!

Köszönöm szépen!

Köszönet a fotókért Gajár Gyulának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »