Meglepődtem magamon

Meglepődtem magamon

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni egy remek megmérettetésen van túl, amelyen Holka Tímea diktálta az iramot. A Kunmadarason június 10.-én megrendezett összecsapás újabb célokat állított a versenyzőpáros elé.

Szia Fanni! Foglald össze az autózásotokat…

Szia! Napokig tudnék mesélni a vasárnapi versenyről, régóta szerettem volna már itt indulni és végre lehetőséget kaptam. Egy kedves barátom, Kiss Balázs segített felírni a pályát nekünk, majd Timinek elmagyarázta a jeleket és átadta a tudását. Első körben Timi elveszítette a fonalat, de nem is vártam el tőle, hogy tökéletes legyen, hiszen először próbálta ki a navigátor szerepet.

Második körre már végig tudta diktálni nekem, picit gyorsulnia kell, de nagyon ügyes volt.  Én hibáztam egyet ebben a körben. Becsúsztunk a fák közé, de a lelkes nézők kitoltak minket és mehettünk tovább.

Egyre gyorsabban tudok váltani hála a tolókerekesnek. Hihetetlen számomra, hogy mennyi időt nyerünk kuplungolás nélkül. A gumi nagyon jó volt. A körök negyedénél már tökéletes volt a  tapadása.

Ketten voltunk csajok 152 férfi nevező mellett 152 férfi nevező mellett. Sok új szurkolóra tettünk szert. J A mi kategóriánkban öten voltak. Sikerült már az első kör után bebiztosítani a második helyet. Nagyon várjuk a következő futamot!

Gratulálok a Livewire Team nevében! Hajrá csajok!

Köszönjük!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Rubra Art Lounge., Fitness 5 & Gym., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., László Transport Kft., IB Invest Bau Kft., Club Mouseoleum., Mega Ingatlan Projekt Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »