Nánási Fatime bronzéremmel nyitott birkózásban

Nánási Fatime bronzéremmel nyitott birkózásban

A Livewire Team harcosa, Nánási Fatime február 12-én, Kaposváron a Magyar Birkózó Szövetség, U23 női országos bajnokságának első összecsapásán lépett szőnyegre. A közismert törekvésének, illetve kitartásának természetesen meg is lett a gyümölcse, hiszen súlycsoportjában bronzérmet szerzett.

Szia, Fatime! Növényi Norbert által nem volt ismeretlen a terep számodra, de ez idáig nem tartozott a birkózás a fő sportágaid közé. Milyen volt az elő versenyed? 

Sziasztok! Teljesen más volt, mint az eddigi versenyeim. Még nem is voltak rutinosak a mozgásaim, mint az ellenfeleimnek, de több ilyen mérkőzés és belerázódok. 35 női versenyző vett részt a versenyen. A súlycsoportomban négyen voltunk. Körmérkőzésekkel dőlt el a végeredmény.

16711941_1851268468419985_8975948406766525749_n Hogyan érezted magad és így az első éles birkózó meccsed után, miként látod a jövőt?

Nagyon élveztem és az sem titok, hogy célom is van a birkózásban. A csapatom nagyon büszke volt rám, hogy harmadik helyezett lettem. Természetesen én az örök maximalista, nem érem be ezzel és az első helyre törekszem! Köszönöm a bizalmat a Növényi Sportakadémiának, a Wolfbody-nak és a Livewire Team-nek!

16775992_10212142817195255_1807991886_o

Köszönöm a riportot és sok sikert a további versenyeidhez!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., EXPRESS IP NETWORK Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »