Nánási Fatime – Célkeresztben a birkózó OB

Nánási Fatime – Célkeresztben a birkózó OB

A versenyt versenyre halmozó Nánási Fatime május 21-én a Csepeli BC rendezésében lévő Magyar Birkózó Szövetség felnőtt szabadfogású és női országos bajnokságán lép szőnyegre, Budapesten. A továbbiakban a Livewire Team sportolójával beszélgetek a versennyel kapcsolatban.

Szia, Fatime! Hogyan érzed magad, mire számítasz így összecsapás előtt?

Sziasztok! Bízok benne, hogy az ezt megelőző versenyek szelleme nem fog befolyásolni. Nem vagyok benne biztos, hogy ez így lesz. Szóval még mindig érzem a vereségeket, de megpróbálok tiszta fejjel oda állni majd.

Úgy gondolom, hogy kemény ellenfeleim lesznek, komoly verseny lesz, akár egy olimpikonnal is könnyen szembe találhatom magam. Igazából remek terepfelmérési lehetőség lesz, tehát nem úgy megyünk, hogy ha törik, ha szakad, itt nyerni kell. Fel szeretnénk mérni, hogy még mennyit és miben kell fejlődni a rutinosabb versenyzőkhöz képest.

Nem okoz nehézséget, hogy nem egy szakágban vagy jelen, hanem szinte minden héten másra kell készülnöd, legyen az MMA, grappling, vagy birkózás?

Sajnos néha okoz furcsaságot. Volt rá példa, hogy birkózás után jött egy grappling edzés és összekevertem a dolgokat, hiszen van olyan, amit az egyikben szabad, sőt előnyös és a másikban pedig egyenesen tilos. Versenyeim területén egyrészt ennek érdekében lesz egy erősebb változás, de egyelőre nem szeretnék többet mondani erről, hiszen még nincs minden letisztázva. Első sorban az alapot, a tüdőmet kell felhozni, plusz még el kell mennem orvosi vizsgálatokra, mert valószínűleg valami nem stimmel, hiszen bekövetkezett, hogy hírtelen nem volt kondim.

Köszönöm a riportot és sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Fatime felkészülésében nagy segítséget nyújtott a Livewire Team a Wolfbody Táplálékkiegészítő Webáruház és Növényi Sport Akademia Professzionális S.E.

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft.,  Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »