Nincs mese, kell mellém egy profi, aki tanít

Nincs mese, kell mellém egy profi, aki tanít

A Livewire Team pilótája, Szentgyörgyi Fanni a február 10-i FRT Rallye-t dupla nevezéssel és két navigátorral teljesítette. Az igyekezetének ismét egy dobogós hely lett a gyümölcse.

Szia, Fanni! Milyen volt újfent egy tapasztalt navigátor mellett?

Sziasztok! Mondhatom, megtörtem és nagyon izgultam a hétvégén, hiszen olyan ember ült mellettem, aki tapasztalt és ismeri a tudásomat.

Melyik kategóriákat céloztad meg?

Két kategóriába neveztünk, Női és 1.6-2.0-ig, tehát a H9-es és a H6-os mezőnyben indultunk navigátoraimmal.

Hogyan sikerült a H9?

A női mezőnyben hatan voltunk. Szokásomhoz híven az első köröm nem a legjobban sikerült. Nőiben egy kedves ismerősömmel mentem Greskó Vanesszával, akiből nagyon jó navigátort lehetne kinevelni, mert fiatal, könnyű, érdeklődő és nagyon lelkes. Most ült először versenyautóban, de motiváló volt, amiket mondott menet közben. Megnyertük első közös kupánkat. Pár másodperc eltéréssel kaptunk ki az első két helyezettől.

Sikerült a fejlődés H6-ban?

H6-os kategóriában jött Soós István, becenevén a Húzós. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy ő egy nagyon tapasztalt és elszánt navigátor. Minden kör előtt és után elmondta, hogy mi volt jó és mi nem volt jó, illetve miben változtassunk. Volt olyan szakasza a pályának ahol csak jujogtam és jajongtam, hogy még mindig nem engedett fékezni. De igaza lett és határon autóztunk, bár még 1-2 másodpercet tudtam volna javulni.  Nem vagyok olyan tapasztalt, mint azt gondoltam. Ilyenkor jönnek elő a hiányok, amik abból adódtak, hogy talán egy évem volt, amikor tanultam mástól a fennmaradt tizenhárom évben pedig saját magam hibáiból próbáltam okulni és fejlődni.

Nagyon köszönöm ezt a szuper napot a csapatnak és a két navigátornak. Úgy érzem sokat tanultam ismét. Várlak vissza titeket a jobb1-be!

Gratulálok, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz az egész csapat nevében!

Köszönöm szépen!

Köszönet a fotókért KGB Gyulának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Club Mouseoleum.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »