Ónodi Beni: Sikerült a dobogón végeznem

Ónodi Beni: Sikerült a dobogón végeznem

A Livewire Team versenyzője, Ónodi Benjamin a SuperMonkey Magyar Nemzeti Supermoto Bajnokság II. fordulóján vett részt május 26.-án az Euroringen.

Szia Beni! Hogyan sikerült a Bajnokság második fordulója?

Sziasztok! Az időmérőn az első helyre pozicionáltam be magam, amit az első futamon sikerült is megtartanom. A második futamon az egyik lekörözésnél egy összeakadás következtében több hellyel is visszacsúsztam. Természetesen ezt nem hagytam annyiban, összekaptam magam és sikerült a harmadik helyen a célba érnem. Összességében a második helyet szereztem meg.

A múltkori baleseted hatással volt rád ezen az összecsapáson?

Úgy gondolom, hogy nem volt rám semmilyen befolyásoló hatással. Élveztem a versenyt csak az a fránya összeakadás nem kellett volna, de sajnos ez mindig benne van a pakliban és most nekem sikerült ezt húznom.

Gratulálok az eredményhez! Ismét szép teljesítményt nyújtottál!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., László Transport Kft., IB Invest Bau Kft., Club Mouseoleum., Mega Ingatlan Projekt Kft.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »