Tökéletes szombat

Tökéletes szombat

Csapatunk egy jó hangulatú Rally edzésen van túl. A Livewire Team-et két versenyző, Szentgyörgyi Fanni és Varga Zoltán képviselte autóztatóként május 12-én a tököli repülőtéren.

Szia Fanni! Mesélj az élményekről kérlek.

Szia! Nagyon szuper volt a hétvége, soha nem mentem még a BMW-vel ilyen fajta pályán, de nagyon élveztem. Reggeltől késő délutánig autóztattam a Tökölre látogató utasaimat. Egyik nyertesünk öröme volt a legkedvesebb a számomra, Vassné Nagy Betti fülig érő mosollyal és sok dicséret kíséretében szállt ki mellőlem. Budapest Catering is képviseletét tette ezen a napon és kipróbálhatták milyen a jobb1. Sok tapasztalattal zártuk a napot.

Szia Zoli! Izgalmasra sikerült a szombati edzés?

Szia! Felettébb izgalmasra, hiszen az első tapogatódzó kör után úgy döntöttem, hogy nem jövök le a pályáról és megyünk egy éles kört az utasommal. Sajnos vontatás lett a vége, hiszen egy alkatrész feladta a szolgálatot. Nem került el bennünket a szerencse, mert egy közeli autósboltban minden szükséges alkatrészt megkaptunk 5000-ért. A szervizparkban gyorsan megjavítottuk a Ladát és késő délutánig folytattuk az autóztatást. Csapattársunk, Ferjáncz Andris sem maradt ki ebből a remek szombati napból.

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Club Mouseoleum., László Transport Kft., IB Invest Bau Kft., Mega Ingatlan Projekt Kft., Nagoya Kft., Ks Team Consulting Kft.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »