Utcai motorral az FRT-n

Utcai motorral az FRT-n

A Livewire Team versenyzője, Varga Zoltán utcai motorral vág neki a július 6.-i FRT Rallye soron következő megmérettetésének. Mivel nem vett részt a sorozat összes versenyén, így természetesen a gyengébb motorral edzés céllal áll rajthoz Kiskunlacházán.

 

Szia Zoli! Milyen céllal lépsz pályára szombaton?

Sziasztok! Természetesen nem a győzelem a cél, hiszen a múltkori MARB futam után feladta a szolgálatot a nagyon hosszú ideig kitartó versenymotorom és így egy időre az utcai motorra kell szorítkoznom. Nyilvánvalóan, ha a versenyszellem a benzingőz és a gumifüst elegye utolér, akkor fel fogom venni a kesztyűt a másodpercek ellen, hiszen nem minden esetben múlik a jó helyezés a motorerőn.

 

Mi szerepel a céljaid között az elkövetkezőkben?

Ha versenyről beszélünk, akkor remélem, hogy elkészül az oroszlányi megmérettetésig az éles motor és tudok menni előtte egy jó kis tesztet, ha ez nem így lesz, akkor sem fogunk elkeseredni, hiszen, akkor bevetjük a csapat E36-osát.

Mi a helyzet a tőled már jól megszokott nemes gesztussal, a jótékonysági autóztatással?

Köszönöm a kérdést! Ez a téma, ugyanúgy, mint a LADA a szívem csücske. Tudjátok, hogy ha örömautóztatásról van szó, akkor én és Fanni az első sorban állunk. Hamarosan, július 27.-én a Moto Caritas Alapítvánnyal és az SRT-vel karöltve egy remek rendezvényt igyekszünk lebonyolítani. A helyszínről és a részletekről a napokban az összes információt közzé fogunk tenni. Egy pár támpontot viszont már most el tudok árulni! Több versenyzőtársam, barátom készül megautóztatni a nagyérdeműt, miközben a beszállókártyákból befolyt összeget, természetesen a Moto Caritas Alapítványon keresztül megérkeztetjük a méltó helyére.

Sőt, a múltkoriban részt vettünk Dunakeszin a V4 Air Shown, ahol mindhárom versenyautónkkal sikerült megmutatkozni és autóztatni. Az ottani rendezőkkel, szervezőkkel is folytatjuk a közös munkát a közeljövőben, hiszen remek vízhangja volt a rendezvénynek és a mi részvételünknek is egyaránt. Hamarosan erről a vonalról is bővebb információt fogunk adni.

Sok szerencsét kívánok a versenyhez, illetve sok sikert a közelgő rendezvényekhez!

Köszönöm szépen, igyekezni fogok!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »