WSK Final Cup, Laghi – Sokat javultunk

WSK Final Cup, Laghi – Sokat javultunk

A Livewire Team csapattagja, Kovács Zsombor november 9-11-ig a WSK Final Cup második összecsapásán vett részt az olaszországi Lagiban. A továbbiakban az ifjú versenyző mesél a részletekről.

A WSK Final Cup második fordulójában az olaszországi Laghiban eredményes hétvégét zártunk. Sikerült előre lépnünk ismét, és ez a legfontosabb. A döntőben megszerzett 10. hellyel az összetettben a 13. pozícióig sikerült feljönnünk.

Összességében az egész versenyünk úgy alakult, ahogy szerettük volna. Beértünk a top 10-be és az időkkel is ott tudtunk lenni az élmezőnyben. Boldog vagyok, mert ezúttal nem kellett a mezőny közepén lévő „ki-ki” csatákban részt vennem, és még a technika ördöge is elkerült. A döntőben a gokart nem volt 100 százalékos, de elégedett lehetek az eredménnyel. Bizakodó vagyok a jövőt illetően. A WSK Final Cup harmadik fordulója van hátra az idei szezonból, amely jövő hétvégén kerül megrendezésre az olaszországi Adria Int. Raceway-en. Szeretnék tovább javítani, és a top 10-be szeretnék kerülni. A maximumot fogom kihozni magamból!

Gratulálok és sok sikert a következő megmérettetéshez az egész csapat nevében!

Köszönöm szépen mindenkinek a szurkolást és a bíztató szavakat!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., László Transport Kft., IB Invest Bau Kft., Mega Ingatlan Projekt Kft., Metabond, Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH. Szé-Ba Security Bt. Speedshop Zrt., Keramix Kft., Eezy Spritz., Ku-Di Works Kft., Sportivo.hu, KSM Schumacher Racing Team., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Mahagony ESC Kft.

Fordítás »