Gyereknapon a Livewire

Gyereknapon a Livewire

A Livewire Team idén is meghívást kapott a Nógrádi gyereknapra, amin természetesen örömmel elfogadtunk.

A csapat előszeretettel vesz részt családi rendezvényeken. Aki követi a csapat mindennapjait, az tudja, hogy az ezt megelőző években is szerves részét képezték ennek a rendezvénynek. Ezúton is köszönjük a meghívást Nógrád önkormányzatának.

A szokásunkhoz híven a nagy piros Livewire sátor alatt versenygépek fognak helyet kapni. A megannyi program és bemutató mellett a kilátogatók megtekinthetik a versenyautót, amellyel már sok versenykilométert szereztek a Livewire versenyzői, természetesen az E36-os BMW-ről van szó, illetve Ónodi Dániel díjnyertes és sereghajtó versenymotorját a 450-es Husqvarnát tekinthetik meg az érdeklődők.

Minden kedves gyermeket és szülőt szeretettel várunk!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., Bocskai Kft., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt.

Fordítás »