Kiskunlacházán tesztelünk

Kiskunlacházán tesztelünk

A Livewire Team versenyzője, Varga Zoltán a soron következő FRT Rallye megmérettetésre készül a csapat versenyautójával.

A továbbiakban a pilóta beszél a tervekről! Szia Zoli! Mire készülsz szombaton?

Sziasztok! A november 13-i FRT Rallye versenyén fogok rajthoz állni. Nemrégiben esett át az E36 egy nagyobb revízión, illetve motorfelújításon. A tervem első sorban, hogy versenykörülmények között tudjuk letesztelni az autót, hiszen szeretnénk hamarosan újból harcra fogni az öreglányt.

Igazából szeretnék edzés szinten értékes versenykilométereket szerezni, hiszen régen ültem már autóban, habár nem régen megkergettem egy kicsit egy jótékonysági autózáson a Drift autónkat, amelynek hatalmas sikere volt a nagyérdemű közönség köreiben. Természetesen nem ugyanaz a kettő, de tulajdonképpen mindkettőt imádom, de mégis a Rali áll közelebb a szívemhez.

Köszönöm az információkat! Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm a bizalmat!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »