Rajthoz állok az idei utolsó Drifted által rendezett versenyen

Rajthoz állok az idei utolsó Drifted által rendezett versenyen

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni a 2020-as versenyszezon utolsó megmérettetésén lép pályára. A Drifted.hu rendezésében lévő Végső Összecsapásnak természetesen Tököl ad otthont szeptember 19.-én.

Szia Fanni! Mi a terv hétvégére?

Sziasztok! Pénteken a Csapatfőnököm elhozza a kocsit Tökölre, ahol remélhetőleg átesik a gépátvételen és megkapjuk a gépkönyvet így év végére. Sajnos a munkám miatt nem tudok részt venni a verseny előtti edzésen, így szombaton lesz egy órám gyakorolni. de nem baj, majd rögtönözök a versenyen.

Szeretnék dobogóra állni, mert drift versenyen már rég vettem rész. Hiányzik a polcról egy újabb serleg.

Minden készen áll a versenyre?

Az előző gépátvételen felírt hiányosságokat Kutyus pótolta. Teljes készültségben várjuk a hétvégi futamot. Már most rajtam van a versenydrukk. Ez az a dolog, amit a több mint tíz év alatt sem sikerült leküzdenem. Várok minden kedves szurkolót és nézőt szombaton Tökölre 9-10 órától.

Sok sikert a csapat nevében!

Köszönöm szépen!

Köszönet a fotókért BGBA!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft.

Fordítás »