Teljes erőbedobással az új kihívások előtt

Teljes erőbedobással az új kihívások előtt

A Livewire Team küzdősportos különítménye a Mezei K-1 Kick-Box SE. újabb sportolni vágyó fiatalokkal bővült. Teljes mértékben felkészülve várják az előttük álló versenyeket. A csapat vezetőjével, Mezei Istvánnal beszélgettünk és tudtunk meg újabb információkat az egyesület életéről.

Szia István! Mi a helyzet veletek? Zajlik a felkészülés?

Sziasztok! Nálunk most elindult a “szezon”!  Szerencsére egyre többen vannak és sok tehetséges fiatal van köztük, akik versenyezni szeretnének. Reménykedünk, hogy hamarosan lehetőségünk lesz végre versenyen is újra elindulni, mert mind a Váci fő terem edzettjei, mind pedig a Szigetszentmiklósi csapatunk Szűcs Norbi edzettjei nagyon várják már. Mivel konkrét verseny még nincs kiszemelve, így ha a pandémiás helyzet is engedi, akkor november-január környéke az, amikor már talán versenyhíreket tudok neked küldeni.

Most, egyelőre ennyit tudok mondani neked, meg hogy az utánpótlásedző kiképzés alatt van! Illetve egyre több a gyerkőc is jön lelkesen hat éves kortól fiúk és lányok vegyesen.

Köszönöm a beszélgetést és sok sikert kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft., Teamguide Kft., HQZ Kft.

Fordítás »