Új pilótával tesztelt a Livewire

Új pilótával tesztelt a Livewire

Régi versenyző tért vissza a Livewire Team kötelékébe Dredán György személyében. Ezennel a navigátori poszt helyett pilótaként tér vissza. Augusztus 27-én egy remek tesztnapot töltöttünk együtt az Euro-Ringen. A Továbbiakban az új tagot kérdeztem.

Szia Gyuri! Üdvözöllek újból a Livewire Team csapatában! Hogyan jött az ötlet, hogy újból a csapatunk színeiben vedd fel a kesztyűt a versenyzőtársakkal és a másodpercekkel egyaránt?

Sziasztok! Köszönöm az üdvözlést! A múltkori versenyen technikai probléma miatt kellett feladnom a versenyt és a következő megmérettetésre nem nagy esélyt láttam, hogy elkészül. A Livewire csapatfőnökével történt beszélgetésem során született meg az ötlet. Lehetőséget kaptam, hogy az E36-al álljak a rajtvonalba a soron következő összecsapáson.

Hogyan sikerült a keddi tesztelés az Euro-Ringen?

Remek hangulat még remekebb versenyautóval! Hallottam már más versenyzőtől, hogy nem egy agyonhegyezett erőgéppel állok szemben, de a futómű, a nagy fékek és a short shift-es tolókerekes váltó mindenben kárpótol. Rendkívül jól kezelhető, könnyen fordul és remekül mozog a pályán. Úgy gondolom, hogy hamar össze fogok vele szokni.

Hol láthat téged a nagyérdemű először a csapat színeiben és ki fogja diktálni az itinert?

A soron következő Rallye3-as összecsapáson szeretnék a 7x görbe rallye a Hídépítő – Sopia-NET Kupáért versenyen debütálni a Somogybükkösd – Porrogszentkirály szakaszon. A navigátorom Kiss Gábor lesz, aki már navigált nekem a Ladában és úgy gondolom, hogy összeszokott páros vagyunk.

Köszönöm, hogy beszéltünk! Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm! Mindent meg fogunk tenni a legjobb eredmény elérésének érdekében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »