Utolsó edzés a bajnoki futam előtt

Utolsó edzés a bajnoki futam előtt

A Livewire Team pilótája, Szentgyörgyi Fanni szeptember utolsó vasárnapján a szervizcsapattal és a csapatfőnökkel karöltve a Kalocsán található Drift Aréna felé veszi az irányt, hiszen az egy hét múlva megrendezésre kerülő bajnoki futam előtt lehetőségük nyílt a versenyzőknek a pályán gyakorolni.

Szia Fanni! Mesélj a felkészülésről.

Sziasztok! Vasárnap rákészülünk az október 5-i kalocsai versenyre. Múlt hétvégén kilátogattam Tökölre, ahol fájó szívvel néztem végig a szombati versenyt.

Nekem se kell sokáig várni, hogy újból autózzak, hiszen vasárnap Kalocsán gyakoroljuk a pályát, ami majd a versenyen lesz. Ha minden igaz négy év után először a csapatfőnököm is helyet foglal mellettem. Kíváncsi leszek a véleményére! 🙂 Remélem, hogy tetszeni fog neki!

A fő szervizesünk, Zsámboki Tamás (Kutya) néhány alkatrészt kicserélt a kocsin, ami az előző edzésen felmondta a szolgálatot. Jelenleg teljes mértékben harcra kész az E46. Tudom, hogy ismétlem önmagam, de nem tudom elégszer megköszönni, hogy egy ilyen remek versenyautóval állhatok rajthoz.

Sok sikert kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

Köszönet a fotókért Csányi Dórának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »