17. RCS MeetUP BMW Találkozó

17. RCS MeetUP BMW Találkozó

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni nemrégiben a 17. RCS MeetUP BMW Találkozón mutatta be, hogy mire képes az E46-al.

Szia Fanni! Mesélj a találkozóról!

Sziasztok! Medgyes Attila szervezőtől kaptam a meghívást már sokadik alkalommal. Nagyszabású, nem csak az országban kedvelt, hanem Európa szerte elismert rendezvényről beszélhetünk. Idén új helyszínen rendezték meg, ezennel Kunfehértó adott otthont a “bmw tali” – nak.

Lehetett Jetskizni, fánkozni, SUP deszkákat használni, a Drift arénában utánunk jöttek a BMW szkanderesek. A kocsik egymás ellen és még sorolhatnám a színvonalas programokat. Az esti bulikon is szuper hangulatot csináltak a fellépők (sajnos ezt csak hallomásból tudom)

Szombati napra tudtunk lemenni csak. Már reggel indultunk a barátnőmmel kilenc óra magasságában. A csapatfőnököm és az autó már lent várt minket, kipakoltunk, felmértük a terepet és délután kettőkor kezdődhetett a bemutatózás. Volt pár utasom is, akik beültek mellém. Nagyon élveztük az egész napot, az idő szuper volt. Szerencsére volt még idő fürdőzni is! Köszönjük a körbe vezetést Tibiéknek!

Estefele picit volt idő összeülni egy “BMW baráti kör” nevű csapattal, akik pár éve befogadtak tagjukként. Szuper kis brigád, ezer éve járnak találkozókra és szerveznek különféle BMW-s megmozdulásokat.

A szállást is külön köszönöm Tóth Norbinak! Jövőre nem csak egy napra megyünk, hanem szeretnénk négy napos rendezvényen részt venni!

Köszönöm a beszélgetést, gratulálok, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft., Teamguide Kft., HQZ Kft.

Fordítás »