BEMUTATKOZIK A

2014-ben alakult csapatunk a LiveWire Team. Először a LiveWire Energy támogatásával rendezett Mátra RS-en találkozhattál velünk, amikor is egyik versenyzőnk meghódította a közkedvelt Mátrai pályát, aki nem volt más, mint az édesapja nyomdokaiba lépő Ferjáncz András a Honda Civic Type-R-el és Földi Niki navigálásával.

Természetesen nem csak Rally-ben szerepelünk. Amint azt már láthattátok csapatunk egyik támogatója, aki egy személyben versenyzőtársunk, az Országos Gokart Szövetség versenyein indul tehát meg is van a Gokart vonal. Megmutattuk, hogy épülőben van a saját Sprintre készülő csapásmérőnk és itt még nincs vége, ha már látvány, akkor legyen tánc! A Drift sem maradhat ki a repertoárunkból.

2015-2016. a frissítés évei voltak nálunk. Csapatunk tovább bővült olyan sportágakkal, mint a DRIFT, az  MMA, a SuperMoto és a JetSki.

Figyelj nagyon, mert minden hónapban képviseltetjük magunkat a pályákon, földön és vízen. Bárhol felbukkanhatunk, legyen az a déli, a nyugati, az északi vagy akár a keleti régió. Oldalunkon, illetve társoldalainkon mindig friss eseményeinkről olvashatsz.

Nem csak a pálya mellett találkozhatsz velünk, hiszen ha szeretnéd kipróbálni, milyen érzés egy igazi versenyautóban ülni, érezni, ahogy a lóerők küzdenek a fékekkel, ha szeretnéd tudni, milyen érzés egy profi pilóta mellett a tapadás határai feszegetni, vagy inkább ezt a határt átlépve úgymond kilinccsel előre érkezni az összes kanyarba, akkor nem kell mást tenned, mint minket keresni. Egyéni vagy csoportos élményautózást ajánlunk magánszemélyek és cégek részére egyaránt, ahol maga a versenyélmény mellett akár egy teljes napos programot megszervezünk kérésnek megfelelően, legyen az legénybúcsú, lánybúcsú vagy barát illetve céges összejövetel.

Mi sem lehet természetesebb, mint hogy az egész csapat mentális felkészülését és erőtartalékát a LiveWire Energy rágócukor és az energia italt támogatja.

Keress minket bizalommal!

15781175_598946540302201_8510542531078353956_n

Csatlakozz hozzánk most!

Légy tagja egy sikeres csapatnak, és légy még eredményesebb!
Fordítás »