Varga Zoltán – Végre autóban

Varga Zoltán – Végre autóban

A szigorú korlátozások enyhítése után nem várt sokat a Livewire Team versenyzője, Varga Zoltán. Tervei szerint június 7.-én rajthoz áll a WG PlanMode BÁZIS SZLALOM a Pet-Pack kupáért névre keresztelt versenyen. A helyszín nem más, mint Mezőkövesd.

Szia Zoltán! A kialakult helyzet miatt régen beszéltünk az idei rajthoz állási terveidről…

Sziasztok! Tulajdonképpen nem csak a vírus miatt nem tudtam versenyautóba ülni, hiszen tudjátok, hogy elbúcsúztam a régi Ladámtól, amellyel megannyi remek versenyt éltem meg.

Vártad már, hogy újból felvehesd a kesztyűt a versenypályán?

Természetesen igen! Örülök, hogy a mostani rendezvény már újból szabadon látogatható lesz, mert a magam szórakoztatása mellett a közönségnek is szeretek autózni.

Milyen apropóból rajtolsz el Mezőkövesden?

Úgy alakult, hogy ebben a szezonban osztoznom kell csapattársammal, Bertus Balázzsal az E36 pilóta ülésén, ameddig nem lesz hadra fogható az épülő versenyautóm. Hamarosan kezdetét veheti a Rallye3-as versenyszezon. Szeretnék minél több versenyen helyt állni, ezért a mostani megmérettetést úgymond edzőversenynek szeretném betudni!

Örömmel hallom az új terveidet és sok szerencsét és kitartást kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft.

Fordítás »