Terv szerint

Terv szerint

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika egy remek versenyt tudhat magáénak. Augusztus 14-én az Oroszlány rallyen álltak rajthoz.

Több kudarc után kezd kitisztulni az út számukra, hiszen az új váltó után a kovácsoltvas féltengelyek is remekül vizsgáztak, amelyet ezennel is köszönik a TeamTWork Kft-nek.

A verseny remek hangulatban telt. A szó legszorosabb értelmében szárnyaltak, hiszen voltak olyan pályaszakaszok, ahol többet voltak vagy két keréken, vagy teljesen a levegőben. Az új Pirelli gumik szintén hatalmas biztonságot kölcsönöztek számunkra. Zsolt úgy gondolja, hogy a hatalmas lassítókat jobban megtisztelte, mint ahogy azt kellett volna, így több értékes másodperc maradt bent a pályán. Tulajdonképpen nincs okuk a panaszra és a szomorkodásra, hiszen abszolút értékelésben a 15., illetve a kategóriájukat tekintve a 7. helyen értek célba. A verseny végére előjött egy motorprobléma, de a Suzuki teljesítette az elvárásokat. Az elkövetkezendő időben egy újabb revízión fog átesni a versenyautó, hogy a következő megmérettetésnél biztosan álljanak a rajtvonalban.

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönet a képekért Bitto Zsoltinak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simlex Hungary Kft.

Fordítás »