A Dunai Sárkányok felkészülés alatt

A Dunai Sárkányok felkészülés alatt

A Dunai Sárkányok Sárkányhajós és Természetjáró Egyesület Vác népes csapata folyamatos felkészüléssel várja a 2022-es versenyszezont.

A vízi sportokat előtérbe helyező csapat tagjai a 2022-es évet a szokásukhoz híven természetesen a Dunán kezdték egy remek hangvételű evezéssel. Ezt követően, aki a Duna part Vác környéki szakaszát meglátogatta az felfigyelhetett a város egyik, hanem a legeredményesebb csapatára, hiszen hatalmas vizuális élményt ad a sárkányhajó látványa.

Aki esetleg nem ismerné őket, annak itt egy rövid ismertető a családi hangvételű különítményről tevékenységeiről. A sárkányhajó, mint sporteszköz, továbbá a sárkányhajózás, mint sportág magyarországi népszerűsítése, illetve a sportágakban tevékenykedve részt vállalni a diák- és utánpótlás korú fiatalok nevelésében, valamint a felnőtt, illetve a fogyatékos sportolók képzésében és versenyeztetésében. A futás, a kajak-kenu, mint sportágak, a nordic-walking, az outrigger evezés, mint sporttevékenység magyarországi népszerűsítése, illetve a sportágakban tevékenykedve részt vállalni a diák és utánpótlás korú fiatalok nevelésében.

Természetjárás tapasztalt túrázók, túravezetők bevonásával, a környezetünk megismerése, megóvása érdekében. Környezetünk védelme az egyesület lehetőségein belül, kiemelten a Duna-Ipoly Nemzeti Park Vác környezetében lévő területének védelmével. A fiatalok és a felnőttek egészséges életmódra nevelése, szoktatása, a rendszeres mozgás, sportolás lehetőségének biztosítása.

Hamarosan jelentkezünk az idei célokkal, illetve az általuk nyújtott sportolási lehetőségekkel!

A Livewire Team megannyi sikert, kitartást és győzni akarást kíván a váci sárkányhajósok népes táborának!

A Dunai Sárkányok Vác támogatói: Albitech, emblémázás.hu, GumiControl, Livewire.

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft.

 

Fordítás »