A felkészülés jegyében

A felkészülés jegyében

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika a hétvégi versennyel tervezte tesztelni a Suzukit.

A továbbiakban a pilótával beszélgettünk. Szia Zsolt! Hogyan telnek a napjaitok, illetve mi a tervetek a közeljövőben?

Sziasztok! Szerencsére rengeteg munkával tengetjük a napjainkat. Már a jövő évi határidőnaplónkat is elkezdtük. A versenyekkel kapcsolatban pedig, terveztünk egy tesztet, azonban percek alatt megtelt a nevezési létszám és már sajnos nem tudták fogadni a mi nevezési szándékunkat.

A következő nagyobb rajthoz állásunkat az év végére tervezzük, azonban nem zárkózunk el kisebb versenyektől sem. Tehát, ha lehetőség nyílik rá, akkor szeretnénk a Szilveszter Rallye előtt tesztelni a technikát, illetve ránk is ránk fér egy kis edzés. Természetesen nagyon várjuk már, hogy újból a versenybenzin szaga és adrenalin felpezsdítse a vérünket.

A további terveinkről inkább az év végi verseny után beszéljünk, hiszen még össze kell dugnunk a fejünket s lehetőségek és a költségvetés tekintetében.

Minden támogatónknak, családtagunknak, csapattársunknak kitartást és jó egészséget kívánunk!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simlex Hungary Kft.

Fordítás »