A kihívások versenye volt…

A kihívások versenye volt…

A Livewire Team versenyzőpárosa, Bertus Balázs és Lovász Tibor teljesítette a 7. Rebenland Rallye kihívásait. A teljes csapat, természetesen beleértve a szervizeseket is, rendkívül jól vették az eléjük táruló akadályokat és ennek egy dobogós helyezés lett a végeredménye.

A Magyar pilótáknak extra hosszúságúnak mondható verseny feladta a leckét a csapatunknak, hiszen az első versenynapot megelőző este az új lámpasor beállítását követően egy nem várt technikai probléma elé állította a szervizcsapatot. Varga Zoltán és Kerekes Máté a megsemmisült vízcső csatlakozásának életre keltését éjszakába nyúlóan, de megoldotta. A továbbiakban a pilótával beszélgettem.

Szia Balázs! Milyen volt az Osztrák versenyetek?

Sziasztok! A pályákat jól felírtuk, nem is ezzel volt a gondunk. Az időjárás tréfált meg bennünket egy párszor, hiszen először csak vizes, saras pályákon autóztunk, majd a magasabban fekvő gyorsasági szakaszok havasra változtak. A verseny vége felé egyre nagyobb havazással találtuk magunkat szemben. Nagyon kemény verseny volt. Úgy mondanám, hogy aki ezt a versenyt befejezte, tehát célba ért, az előtt le a kalappal!

Úgy gondolom, hogy sportszerűek is voltunk, hiszen egy versenyzőtársunkat az egyik visszafordítónál elengedtünk, mert felfelé az egyenes szakaszokon gyorsabbnak bizonyult, de a technikás részeknél ismét a nyomában voltunk, főleg, amikor átbukott a pálya. Ezt követően három autót is sikerült megelőznünk.

Összességében hogyan tekintesz vissza erre a megmérettetésre?

Rendkívül erős és technikás verseny volt. Ennyit még nem gépészkedtem. Kategóriánk 2. helyére lett elegendő a küzdelmünk. A csapat összes tagja összhangban, egy emberként tudott működni. Hálás vagyok Varga Zolinak, Kerekes Máténak és a csapatfőnökünknek a remek és kitartó szervizmunkáért és segítségért. Köszönöm Lovász Tibinek, hogy épségben a célba navigált. Ilyen egy igazi csapat!

Köszönöm a beszélgetést és gratulálok az elért eredményhez az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

Köszönet a fotókért Bence_Photo -nak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Club Mouseoleum.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »