A rajtvárakozó hétvégéje

A rajtvárakozó hétvégéje

A Livewire Team versenyzője, Varga Zoltán június 7.-én a Mezőkövesden megrendezett WG PlanMode BÁZIS SZLALOM a Pet-Pack kupáért névre keresztelt versenyen vett részt.

Szia Zoli! Milyen volt az autó?

Sziasztok! A BMW-vel hamar összeszoktam, egy kicsit orrtolós volt a gumi miatt, de ezt az apróságot leszámítva jó volt. Jó volt újból autózni!

Együtt szervizeltetek Fannival?

Igen, sikerült egymás mellett szervizelni. Szokás szerint remek hangulat uralkodott a nagy piros Livewire sátor alatt és környékén. Hoztuk a formánkat.

Ki foglalta el a jobb1-et?

Egy barátom rokona, Mészáros Gergő személyében. Hamar összeszoktunk, jó gyerek. Tulajdonképpen nem írtunk itinert, de a mutogatós navigálás ezen a pályán megállta a helyét.

Milyen volt a verseny?

Jó volt, bár a kényelmestől egy kicsit többet töltöttünk a rajtvárakoztatóban, de számíthattam Fannira, aki szárnyai alá vette az általam autóztatásra váró utasaimat, hiszen a Driftes szekció gördülékenyebben haladt.

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

Köszönet a fotókért Zola Racing Media, Pánya Fotó!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft.

Fordítás »