Az első közös bevetés

Az első közös bevetés

A Livewire Team új versenyzőpárosa, Dredán György és navigátora Kiss Gábor a 7x görbe rallye a Hídépítő – Sopia-NET Kupáért nevet viselő versenyen áll rajthoz szeptember 7-8.-ig.

A versenyzőpáros már több közös versenykilométert élt meg együtt Lada fedélzetén. Ezennel az első közös versenyük előtt állnak a Livewire Team berkein belül a BMW E36-al. Gábor még nem ismeri a 318is-t, de ahogy az Euro-Ring után Gyurival beszélgettünk, úgy gondoljuk, hogy nem fog nagy problémát jelenteni az összeszokás.

Az amatőr rallye bajnokságban, azaz a Rallye3 mezőnyben egy népes kategóriába csöppennek a BMW-vel. Ez a verseny a déli régió 5. versenye lesz. A versenyzőknek négyszer kell teljesíteniük a Somogybükkösd – Porrogszentkirály szakaszt.

Sok sikert kívánunk az egész Livewire Team nevében!

Köszönet a fotókért Gajár Gyulának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »