Bertus Balázs tervek 2022

Bertus Balázs tervek 2022

A Livewire Team versenyzője, Bertus Balázs hosszú idő kihagyás után újból visszaül a csapat versenyautójába. A továbbiakban a pilóta beszél a 2022-es terveiről.

Szia Balázs Régen beszéltünk! Azt a hírt kaptam, hogy idén újból elfoglalod a pilótaülést az E36-ban.

Sziasztok! A pandémiás helyzet és a rengeteg munka nem tette lehetővé a tavalyi versenyzésemet, viszont rendkívül hiányzik és a Csapatfőnökkel összedugtuk a fejünket és átbeszéltük a szándékunkat és a lehetőségeket.

Melyik versenyeknek örülnél?

Mint ahogy tudjátok a Mitropa Rally Cup két versenye áll a szívemhez a legközelebb. Az egyik a márciusban megrendezésre kerülő Rebenland Rallye, illetve az Olaszországban megrendezésre kerülő Casentino Rallye. A lehetőségek nyitottak előttünk és ha minden összeáll, akkor Lovász Tibivel rajthoz is állunk az említett megmérettetéseken.

Hazai pályán is szándékoztok megmutatni magatokat?

Természetesen! Szeretnénk FRT versenyeken és Rallye edzéseken készülni a versenyekre. Kíváncsi vagyok az autóra, hiszen egy nagyobb revízión esett át és a motorerő is górcső alá lett véve. Szeretnénk jóízű versenyeket magunkénak tudni. Az év előttünk áll és szeretnénk ismét ennek a remek sportnak áldozni.

Sok sikert kívánok az évhez az egész Livewire Team nevében!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »