Boltbajáróssal a versenypályán

Boltbajáróssal a versenypályán

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsoltnak és Kiss-Szabó Mónika november 28-án részt vesz a Szabadszálláson megrendezésre kerülő FRT Rallye-n, de nem a megszokott versenyautóval!

A továbbiakban a pilóta mesél a részletekről! Szia Zsolt! Mi a terv hétvégére?

Sziasztok! Mivel a múltkori versenyen szerencsés kimenetelű balesetet szenvedtünk, a Suzuki újjáépítése még várat magára. Úgy gondoltuk, hogy nem szeretnénk kiesni a lendületről és leporoltuk a telephelyünkön lévő játszós autónkat, amibe én építettem a motort. Szombaton a szabadszállási laktanya területén megrendezésre kerülő versenyen megmozgatjuk az öreg Volkswagen Vento-t és magunkat is egyaránt. Ezzel szoktuk a kocsikat kihúzni a műhelyből.

Mi a helyzet a Suzukival, hogyan tovább?

A Swiftet egy kicsivel jobban összecsuktuk, mint ahogy az elsőre tűnt! Így Mikulás Rallye-ra, de még a szilveszteri versenyre sem lesz kész. A következőkben összeismerkedünk a csapat E36-os versenyautójával. Először a soron következő kiskunlacházi FRT-n fogjuk birtokba venni. Remélem, hogy hamar össze fogunk szokni és jó autózást fogunk átélni.

Sok sikert kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »