Csodálatos Mátra

Csodálatos Mátra

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni december 7-én a General Tire Trophy rendezvényen vett részt.

Szia Fanni! Mesélj kérlek a második Offroad kalandodról!

Sziasztok! Szuper hétvégét töltöttem el a Mátrában. Gyönyörű havas tájak és az erdő csendje teljesen más világba repített. Közel hetven csapat indult a versenyen. Mi négy autóval vágtunk neki a mátrai hegyeknek.

Pénteken délután indultunk és elfoglaltuk a szállást. Pénteken kiélveztük a szálloda wellness részlegét. Szombat reggel hétkor vágtunk neki a túrának. Az első állomás az itiner felvételnél volt. Megkaptuk a koordinátákat, miszerint melyik célpont merre van. Minél rövidebb úton kellett eljutni az egyes pontokhoz az erdőn keresztül, ahol meg kellett találni a felfestett válaszokat vagy éppen feladatokat kellett megcsinálni.

Egész nap jártuk a havas erdőt, életre szóló élmény volt. Este sort kerítettek az éves díjkiosztóra is, ahol értékes ajándékokat kaptak, akik minden futamon rajthoz álltak.

Nem cserélem le a Drift-et, de nagyon tetszett, hogy az Osmand nevű Offroad-os navigáción kereshettem a kijelölt pontokat.

Köszönöm, hogy részese lehettem!

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »