Dunai Sárkányok

Dunai Sárkányok

A Livewire Team evezős barátai a Dunai Sárkányok váci különítménye az elmúlt időszakban sok hullámot keltettek az álló és folyó vizeken egyaránt.

Április 13-14-ig a II. MAVITUSZ Konferencián vettek részt Százhalombattán, amelyről a további emlékekkel tértek haza.

„Motoros sárkánnyal lecsűrtünk először az Újpesti-öbölbe, ahol a Budapesti Evezős Egyesületnél filmforgatás zajlott, és sárkányhajós segítségre volt szükség.

Ahogy végeztek indultunk tovább Százhalombattára, ahol a II. MaViTuSz Vízitúra Konferencián sárkányhajóval ijesztgettük a jelenlévőket. Köszönjük minden résztvevőnek a közös mókákat, a szervezőknek Tóth Ákosnak, és a Duna Flottillának a szuper vendéglátást, a szombat délutáni, és vasárnap hajnali evezést, Bruckner Zoliéknak ( Explorers ) a medencés programot, Fűzfa Zoliéknak a tájevező versenyt. Az Aktív Magyarországért felelős államtitkárság csapatának pedig azt, hogy a rendezvény minden programját kőkeményen végigcsinálták! A fotók Tóth Erzsébetnek, Ardelán Annának, és Szabó Miklósnak köszönhetők.”

Majd április 20-án Baján támadtak az idei szezon első versenyén.

„Szezonnyitó versenyünket a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságot 2024. április 20-án ismét Baján rendezték.

Egyesületünk kitett magáért, és minden számban dobogóra állt a népes mezőnyben, ahol megmérette magát.

Premier 10-es női II. hely 4km

Premier 10-es férfi II. hely 4km

Premier mix 20-as II. hely 8km

Senior Open 20-as III. hely 8km

Kitűnő felkészülési verseny volt, 12 kilométert minden csapattárs leevezett, de jó néhányan nem átallottak 20 kilométer teljesíteni szigorú versenytempóban.

Köszönjük Baja városának a vendéglátást a Magyar Sárkányhajó Szövetségnek, a Sugó Sárkányoknak, és törzsfőnöküknek Ódor Tibornak a szervezést a bírói karnak a hibátlan munkát az ellenfeleknek a sportszerű versenyzést, a nívós futamokat. Jövőre csak a fránya küldöttgyűlés idejét, helyét kell átgondolni, mert így a buli végére mindenki megmorcosodik! Tudjuk, hogy muszáj, de fáj…

Hajrá Magyar Sárkányhajó Szövetség! Irány az EB!

15th ENC – Racice (CZ) 2024 – EDBF”

Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakhoz a Livewire Team nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Ökomarket Kft. MP Sped Kft., Belucci Bt., Breithandels KG., SOLAR HOME SYSTEM Kft. Naprakész minőség.

Fordítás »