Edzőtábor és a jövő

Edzőtábor és a jövő

A Livewire Team küzdősportokban jártas versenyzője, Nánási Fatime augusztus 26-30-ig egy remek hangulatú birkózó táboron vett részt a VSD Küzdősport Szakosztály – Növényi Sport Akadémián. A következő sorokban a fiatal versenyzővel beszélgettem.

Szia Fatime! Régen beszéltünk! Mi történt veled az elmúlt időszakban?

Sziasztok! Minden évben tartunk 2x 1 hét birkózó tábort a nyár elején és a végén. Természetes, hogy ott vagyok ezen az eseményen, imádom ezeket az eseményeket. Vegyes a korosztály nálunk birkózáson, de ez sosem jelentett akadályt. Imádom a kis gyerkőceinket is és plusz motiváció nekem az, ahogy Ők állnak hozzám. Önmagam vagyok velük és Ők mégis felnéznek rám és folyamatosan velem szeretnének edzeni, tőlem tanulni. Természetesen a lényeges tanítást az edzőkre hagyom, de a kéréseiket nem utasítom vissza. Nagy felelősség példát mutatni és pont ezért igyekszem is a legjobbat kihozni magamból irányukba.

Idén több edző is megkeresett, hogy szeretettel várnak az edzőtáborukban, például Sárközi Robi Szegedről és Babos Zoli Sopronból, azonban bármennyire is kedvesen invitáltak, idén hozzájuk nem volt lehetőségem elmenni, de jövőre biztosan ott leszek!

Már egy éve tudjuk, hogy 4 hónapra egy birkózó szezonra Németországba utazunk, úgyhogy az előkészületek közben nem volt időm másra. Ebersbach csapatánál fogok edzeni, amit ebben az időszakban könnyen kivitelezhetünk majd, hiszen sajnos mivel ezt az évet a birkózásnak szántuk, versenyek már nem érintenek idén, mert 2 darab női versenyt írtak ki erre az évre és azok már lezajlottak.

Sok minden zajlott le így is az életemben idén, de abban biztos vagyok, hogy versenyezni szeretnék és ez az év ezt nem adta meg nekem. A jövő évemet másképp alakítom, ebben már biztos vagyok.

Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft. Chameleon Sport&Fitness, Növényi Sport Akademia Professzionális S.E, Wolfbody Táplálékkiegészítő Webáruház.

Fordítás »