Egy újabb cél kapujában

Egy újabb cél kapujában

A Livewire Team sportolója, Nánási Fatime a 2018-as versenyszezont a január 28-án a Budapest Körcsarnok Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő Felnőtt, kadet női szabadfogású minősítési versennyel nyitja meg.

Szia, Fatime! Mondj el néhány dolgot elöljáróban a közelgő versenyedről!

Sziasztok! Minősítési verseny lesz, ami talán a válogatottba jutáshoz segít hozzá. Itt lesz a férfi szabadfogás is, hiszen a kötöttfogású mérkőzések lemennek 27-én. Több korcsoport fog megmérkőzni. Lesznek felnőtt és kadett, ezen belül, női és férfi összecsapások.

Hol tartasz a felkészülésben?

Most csak birkózásra készültünk, tehát más nem nagyon zavart be, hála istennek. Viszont a súlyomat rendezni kellett, ami nagyon nehéznek bizonyult. Valószínűnek tartom, hogy ez gyengítette is a fizikumomat. Ennek tudatában nem számítok az első helyre, de ennek ellenére is oda fogom tenni magamat, ahogy szoktam.

Tavaly említetted, hogy a levegővel, tehát a tüdőddel probléma volt. Sikerült megerősödni?

Volt időszak, amikor javult a helyzet, de mivel lesérültem Amerika után és még egy hónapot is kihagytam, amiben a sok munka is közrejátszott, ezért nem is úgy tudtam edzeni, ahogy kellett volna. Úgyhogy jelenleg hol jó a tüdőm, hol nem. Meglátjuk, hogy a versenyen mennyire lesz elég az, ami van most.

Viszonylag új terep lesz ez számodra…

Igen, hiszen nem csinálom rég óta, illetve nem ebben nőttem fel, mint a többi versenyző. Nagy hátrányból indulok és rendkívül tapasztalt versenyzőkkel fogok farkasszemet nézni. Most a 62 kilogrammosok között megyek, ami nekem is új súlycsoport, minden tekintetben. Tehát kisebb súlyt céloztunk meg, amit remélek, hogy fogok hozni vasárnap, még szenvedek vele. Meglátjuk, hogy hogyan fekszik nekem ez a súlycsoport, de szerintem jobban, mint a feljebb lévők, hiszen erősebbek, nehezebbek. Itt meg talán valamennyi esélyem lesz, sőt én úgy gondolom, hogy meg fogom állni a helyem, hiszen azért dolgoztam. De itt elő sorban az a célom, hogy értékes pontokat szerezzek a csapatunknak.

Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., Wolfbody Táplálékkiegészítő Webáruház, Növényi Sport Akademia, Chamelon Sport&Fitness, CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »