Elégedetten értek be az egri célba

Elégedetten értek be az egri célba

A Livewire Team versenyzőpárosa Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika az Eger Ralit hiba nélkül autózták le. Végig higgadtan és magabiztosan mentek, ám a második körben a siroki baleset miatt megállni kényszerültek, ezért hajszál híján, de lecsúsztak a kategória negyedik helyéről. Ennek ellenére teljes mértékben elégedetten szálltak ki a nap végén a versenyautóból.

Mielőtt rátérnénk az Eger Rally történéseire, arra kérnélek, hogy pár mondatban foglald nekünk az Orfű Ralitokat!

Az Orfű Rali nagyon jó volt. Az elejét élveztük is, de a harmadik gyorson megint szétment a váltónk… Ekkor döntöttünk úgy, hogy megrendeljük a tolókerekes váltót, ami sajnos Eger Ralira nem érkezett meg, így sima utcai váltóval vágtunk neki a versenynek.

Az Eger Rally gyorsasági szakaszairól milyen élményeitek voltak tavalyról?

Tavaly esős verseny volt, ennek köszönhetően a fékek nem melegedtek túl. Azóta beszereltük a fékerőszabályzót.

A szombati szuperspeciál eléggé nagy átlagsebességű pálya volt.

A pályabejárás után eléggé elfáradtunk, ennek ellenére a szombati szuperspeciálon negyedik sebességben 185km/h-t is autóztunk.

Mi történt veletek vasárnap?

Vasárnap az első kört higgadtan letoltuk és nagyon élveztük. Az első siroki gyorson viszont baleset miatt megálltunk, így időt veszítettünk. Sajnos ezért csúsztunk le a kategória negyedik helyéről.

Elégedetten szálltatok ki az autóból az egri célban?

Száz százalékosan elégedettek voltunk magunkkal és az autóval is.

Köszönjük a családunknak és barátainknak a lelkes szurkolás. Köszönjük a szponzoroknak a támogatást.

Köszönjük a riportot Sipos Attilának!

Ezen a hétvégén pedig újból láthatnak benneteket, illetve a versenyautótokat! Miről van szó?

A XXV. Kistarcsai Napok alkalmából lehetőséget kaptunk a versenyautók kiállítására. Tehát minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk Kistarcsán, az Ifjúság téren május 13-15 között. A rengeteg koncert és látnivaló mellet szeretettel mutatjuk be az autónkat és jómagunkat, illetve szívesen beszélgetünk az eddigi versenyzői múltunkról, illetve a jövőbeli terveinkről.

Köszönet a fotókért Bittó Zsoltnak és Gajár Gyulának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft.

Fordítás »