Első Dagonyám

Első Dagonyám

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni a III. Dagonya Extrém Fesztiválon felejthetetlen élményeket és új tapasztalatokat szerzett.

Szia Fanni! Hogy jött az ötlet, hogy kipróbáld magad ezen a terepen?

Sziasztok! Egy kedves barátom felajánlotta, hogy felkészít a csajoknak egy offroados autót.  Az a megtiszteltetés ért, hogy én lehettem a sofőr.

Mikor kezdődött a megmérettetés?

Csütörtökön indultunk, már a nulladik napon leértünk Bérre a III. Dagonya Fesztiválra. Nem sok ember volt még, de mi egyből bevettük a dagonyát.

Hogyan alakult?

Elsőre sikerült kihoznom a kocsit a sárból, de sajnos másodjára elsüllyedtünk, beázott a váltó olaj. Kihúztak minket, majd egy pár perces pihenő várt ránk, hogy az autó újjá éledjen. Fél óra elteltével elindultuk terepezni. Az első emelkedő után visszakényszerültünk a depóba mert, nem voltak sebességeim.

Kis unszolásra egy kedves barát elintézte, hogy a quadomat Tökölről Bérre szállítsa. Pénteken már a piros csodámmal róttam a köröket Béren.

Nagyon jóleső érzés volt, hogy felismert egy médiás csapat, akik interjút is készítettek velem.

Szuper hétvégén vagyunk túl. Nagyon durva, amit ezek a srácok művelnek az erdőben az erre a terepre épített speciális autókkal. Kezdem megszeretni ezt a szakágat is.

Köszönetet szeretnék mondani GabeszMentőnek (Madmex), hogy lehozta a kocsit, illetve a kedves barátnak, hogy lehetővé tette számunkra ezt a felejthetetlen hétvégét.

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., HP Autó Kft., Intratrainer Budafok.

Fordítás »