Eredményes Drift edzés

Eredményes Drift edzés

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni szeptember 5.-én Tökölön a Drift edzés keretein belül megannyi új tapasztalattal gyarapodott, illetve sokak maradandó élményt szerzett.

Szia Fanni! Milyen volt a szombatod?

Sziasztok! Szombaton Tökölön jártunk, ahol reggel kilenctől délután háromig szinte ki sem szálltam a kocsiból. Eredményes volt, mert kaptam pár instrukciót és azt hiszem, hogy kihasználtam végre a kocsi adottságait.

Volt lehetőség autóztatni?

Nagyon sok utasom volt ismét, köztük két gyerkőc is, akik felnőtteket megszégyenítő bátorsággal élvezték a köröket. Picit aggódtam, hogy még félni fognak a kocsi sebességétől és a terhelésváltásoktól, de egy hangjuk nem volt. Három kör után még többet szerettek volna utazni mellettem.

A megszokott szerviz volt a Livewire sátornál?

Kutyus szerelőnk helyett, aki épp az Eger Rally-n serénykedett a barátom ugrott be gumisnak. Nem volt ismeretlen a terep számára, mert dolgozott már versenycsapatok mellett.

Meleg ellenére nagyon élveztem a napot, hiányzott már a gumifüst. Várom a következő lehetőséget!

Gratulálok a csapat nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft.

Fordítás »